Запобіжні заходи при роботі з масажером Z-vibe

Будь ласка, дотримуйтесь наступних правил безпеки:

• Масажери Z-Vibe® є приладами лікувально-оздоровчого призначення, і процес використання повинен постійно контролюватися. Якщо дитина хоче самостійно тримати інструмент в руці, ми рекомендуємо використовувати метод «рука в руці» або здійснювати безпосереднє спостереження за процесом використання.

Інструмент містить дрібні деталі, які можуть потрапити в дихальні шляхи і викликати задуху. Тому потрібно дотримуватися запобіжних заходів при зміні насадок і / або заміні батарей.

• Дитина не повинна жувати ручку приладу, а тільки насадки, спеціально призначені для жування.

• Для того щоб включити вібромассажер, просто повертайте насадку Switch на кінці ручки до тих пір, поки пристрій не почне вібрувати. Будь ласка, не затягуйте насадку занадто сильно, оскільки це не посилить вібрацію, а може привести до пошкодження мотора.

У санітарно-гігієнічних цілях ми не рекомендуємо використовувати одну і ту ж насадку для декількох пацієнтів. Рекомендується, щоб у кожного пацієнта була власна насадка або набір насадок.

• Найкраще уникати впливу на зону скронево-нижньощелепного суглоба, так як у деяких людей це викликає неприємні відчуття. Крім того, варто уникати області носа у людей з проблемами, пов’язаними з підрядними пазухами носа, оскільки в цій зоні може бути підвищена чутливість.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *